Tags

, , , , , , , ,

Original English 2020, Google Translated to Dutch and Posted today, 2022

17 januari 2020

De machines namen op subtiele wijze de controle over de tijd over van de mensheid en bijna niemand merkte het op.

Deze tientallige cultus van decennia, eeuwen en millennia veroverde de hele cultuur in een tijdsbestek van vijfentwintig jaar en werd het eerste salvo van de machines, met als hoogtepunt de overeenkomst tussen hen die bekend staat als 2000.

Ik ben geboren in een continue en oude cultuur , ongebonden aan dergelijke beperkingen, die tot intellectuele, filosofische, culturele en artistieke hoogten stegen. We vonden schaken uit en een concept van nul en vele andere filosofieën die zich in jullie (met terugwerkende kracht genoemde) eerste millennium vanuit de boezem van ons land naar buiten over de continenten verspreidden.

Totdat we op brute wijze werden onderbroken door de Europeanen in hun woeste eeuwen – van het gebruik van schepen om overal te reizen en iedereen te onderwerpen in naam van een ‘beschaving’ die we vonden en nog steeds vinden als invasief, lomp, fysiek, brutaal, kortzichtig, arrogant en onwetend.

Ze leerden wat ze wilden leren, waar ze baat bij hadden, maar snel … verdienen).

Dus ja, plotseling, precies in het midden van hun tweede millennium, gedurende vijf eeuwen, voerden ze deze wrede, onmenselijke, racistische projectie op de wereld uit, met als hoogtepunt landroof van continentale omvang dat probeerde honderden naties van miljoenen mensen te genocide, die ze ten onrechte indianen en zwarten noemden.

We keken naar dit alles vanaf de andere kant van de wereld, waar ook wij gedwongen werden de aanval van de Europeanen op te vangen, voornamelijk de Britten. Ook wij ervoeren toen de God-complexe en sluwe manipulaties die ze gebruikten om zichzelf te verheffen en ons tot onderwerping te buigen.

Dus, net toen hun tweede millennium ten einde liep en hun filosofie een zogenaamd postkoloniaal tijdperk schonk, behoren ook wij tot de honderden miljoenen die het juk van hun onderwerping van zich afschudden.

Mijn bestaan ​​strekt zich uit over millennia.

En ik weet niet wanneer je leeft, maar we worden nu dagelijks wakker om na te denken over de mogelijkheid van onze volledige en totale uitroeiing, niet noodzakelijkerwijs door toedoen van gewelddadige mensen, maar misschien als gevolg van wat de Europeanen in het halve millennium heeft gewerkt, in voor- en tegenspoed. Ze bouwen, beschermen en verzekeren hun clubhuis gebouwd van racistische sociale waarheden voor de 1%.

Hun afweer en onzekerheid in het langzame besef van hun tekortkomingen, verlamt ons, terwijl we proberen het langzame, eeuwenoude werk te doen … van het kalmeren, zelfs kalmeren van de oorlogszuchtige aard die zo snel opduikt in het gegrom.

Het wekt flitsende woede en gewelddadige explosies op die verwoestende gevolgen hebben voor honderdduizenden families en onschuldigen.

Het handhaaft blanke suprematie en raciale dominantie. Het gaat door en verergert verraderlijk door luid en op enorm internationaal volume degenen te promoten die voortdurend hun verhaal vertellen, met als hoogtepunt de lelijke rauwe kapitalistische boer die Trump is – een PT Barnum in het Witte Huis die denkt dat hij God is.

(beats)

Het legt degenen die parallelle geschiedenis vertellen stilletjes het zwijgen op – door ze te verwijderen uit de formele digitale basis-tien op het internet tussen de opgeslagen gegevens. En maakt ze impopulair door ze te overstemmen en op alle andere manieren die nodig zijn. Facebook is hiervoor de perfecte machine.

Dit betekent, in sommige gevallen, de waarheid op alle mogelijke manieren impopulair maken en de echte waarheid op alle mogelijke manieren vervangen door een sociale waarheid.

Ze hebben nog niet volledig ingezien dat wat ze hebben gedaan verkeerd was, ze verontschuldigden zich niet, toonden geen berouw, vroegen niet oprechte vergeving en probeerden niet te herstellen wat was.

In plaats daarvan hebben ze hun eigen geschiedenis gecreëerd die deze millennia labelt, de kalender vaststelt en wanneer de dag begint en eindigt en globalistische termen gebruikt voor woeste kapitalistische engagementen, waarin geld de almachtige is en oorlog om hulpbronnen eeuwigdurend is. Ze roepen zichzelf uit tot overwinnaars van deze continentale landroof en eeuwenlang slavenbezit.

Op de klok waaronder we leven aan het begin van hun derde millennium, drijven ze de motor van onze wereld waanzinnig vooruit in een steeds onhoudbaarder tempo.

Mijn naam is Karthik en ik ben een mens, geboren in Tamil Nadu, India, en de afgelopen 50 jaar opgegroeid in de Verenigde Staten van Amerika. Ik ben goed opgeleid en lees dagelijks een grote hoeveelheid contemporaine informatie en gegevens over onze tijd. Ik ben werkloos en gescheiden van alle ideologieën.

Ik verkoop niets en ik ben niet op zoek naar een baan.

Ik probeer alleen maar te communiceren hoe misselijk en beschaamd ik ben door de VS. En om je te smeken om te stoppen. Koppel los. Vertragen. Ga terug naar wie je werkelijk bent. Je bent verdwaald en rent in een razend tempo.

Als je verdwaald bent, ren dan niet in een razend tempo. 

Hou op.

Rustig aan.

Verzamel gegevens en evalueer de huidige situatie, wat er feitelijk voor u ligt.

Organiseer en herschik uw prioriteiten naar de onmiddellijke.